Divali en Curacao! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Robert Marlene - WaarBenJij.nu Divali en Curacao! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Robert Marlene - WaarBenJij.nu

Divali en Curacao!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Robert

29 Oktober 2008 | Suriname, Paramaribo

Zo even een kort berichtje van ons uit Paramaribo! Gisteren was het Divali, een feestdag voor de Hindoestanen. Vannacht was het de donkerste nacht van het jaar en dit vieren de Hindoestanen door allemaal lichtjes in de tuin neer te zetten. Het lijkt net kerst. We kregen van mevrouw Durga weer een bakje met allemaal zoete lekkernijen. We hebben ’s avonds samen thee gedronken en naar de lichtjes gekeken. Hierna zijn we met de auto nog even over de brug naar Meerzorg gereden. Het uitzicht vanaf hier met alle lichtjes verveeld nooit! In Meerzorg wonen veel Hindoestaanse families en hier zie je dus ook meer lichtjes dan in de stad. Overal waren de tuinen versierd met lichtjes, erg leuk om te zien!

Dan hebben we nog een niet leuke mededeling, we hebben namelijk een ticket naar Curaçao geboekt. We gaan van 22 tot en met 31 december Ivo op zoeken. We vieren dit jaar kerst dus op ‘witte’ stranden, heel vervelend dus!

Verder zijn we hier deze week weer druk met stage en afstuderen dus we zitten geen moment stil!
Heel veel liefs van ons

• 29 Oktober 2008 - 21:37

Eveline:

Woooowww naar Curacao!!!
    Heel vervelend!;)

Kusje * jealous * Eve

• 30 Oktober 2008 - 00:58

Ivo:

Zo das dus ook rond, zal het bier vast koud zetten en de BBQ schoonmaken:p

• 30 Oktober 2008 - 17:44

Mirella:

Heyz!
    Nou volgens mij hebben jullie het wel naar je zin!
    Veel plezier nog!

Groetjes vanuit Zuid-Afrika!

Mirella (mirellainafrika.waarbenjij.nu)

• 30 Oktober 2008 - 17:50

Sophie:

héél vervelend ja die witte stranden............

• 30 Oktober 2008 - 19:02

Leandero:

Kijk aan, mooi om te horen dat alles goed gaat!
    Geniet er nog van met zijn 2en! En bereid vast wat oefeningen voor die oefeningen kan doen!;)
    Gister 11-2 gewonnen met ons EBZV:P het is maar dat je het ff weet!;)
    Have fun!!!
    Ciaooo

• 30 Oktober 2008 - 19:03

' ':

oefeningen voor Ivo he;)!

• 01 November 2008 - 13:36

Christine:

Leuk van dat divali feest, sprak gisteren met een jongen op de wijkconferentie, die dit ook met een groep in Enschede heeft gevierd: zoet eten en lichtjes..